Info

Zaviri u svoj NOVI STAN i pre završetka njegove izgradnje

Autor: infokg.rs
09:45 | Subota, 03 12 2022

Protekle nedelje je u Kragujevcu, po prvi put na ovim prostorima, otvoren Izložbeno prodajni salon sa kompletno opremljenim pokaznim stanom u realnoj razmeri. Naime, kompanija Matis New Point odlučila je da svim budućim kupcima u okviru projekta izgradnje stambeno poslovnog kompleksa New Point Business & Residence by Matis već u početnoj fazi izgradnje omogući da posete i dožive svaki kutak svog budućeg doma.

Ovakav pristup prodaji na Zapadu odavno nije novina, a osnovna ideja je da kupci i pre nego što objekat bude sagrađen mogu da steknu kompletan utisak o svojoj budućoj nekretnini, kako kroz materijalizaciju konkretnih pozicija, tako i kroz ideje za opremanje stana. 

Zakažite posetu pozivom na broj +38169610810

Ovaj stambeno-poslovni kompleks na površini od jednog hektara objedinjuje 126 stanova različitih struktura, od najmanjih jednoiposobnih površine 44 metra kvadratna, do četvorosobnih površine preko 130 metara kvadratnih. Kupcima su na raspolaganju i stanovi različitih struktura sa XL terasama na prvom spratu kompleksa, dok poslovni deo objekta čine dominantna biznis kula površine preko 3.300 metara kvadratnih i 27 lokala pogodnih za obavljanje različitih delatnosti. Vlasnicima i posetiocima na raspolaganju je i 214 parking mesta, i to 128 garažnih i 86 nadzamnih. Ono što kompleks čini posebno atraktivnim je i uređen park sa dečijim igralištem, kao i više od 2.000 kvadrata zelenih površina, a kompletna parcela na kojoj se objekat gradi biće oivičena drvoredom. 

Kako saznajemo od investitora, cena stanova u ovoj fazi prodaje kreće se u rasponu od 1.350 do 1.550 evra po metru kvadratnom, što ovaj projekat u trenutnim tržišnim okolnostima čini vrlo konkurentnim. Cena kvadrata nije jedinstvena, već varira u zavisnosti od strukture, spratnosti i orijentacije konkretnog stana, a izvesno je da će cene, shodno visokoj potražnji, u narednim fazama prodaje rasti, posebno ako se uzme u obzir činjenica da cene novogradnje u Kragujevcu već premašuju iznos od 1.700 evra po metru kvadratnom.

Ukoliko planirate kupovinu stana u bliskoj budućnosti, bilo za život ili kao investicionu nekretninu za rentiranje, savetujemo vam da na vreme zakažete posetu izložbeno prodajnom salonu, pozivom na broj +38169610810 ili registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpoint.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje.