Kultura

„Straight Mickey and the Boyz“ u SKC-u

Autor: Jovana Mladenović
15:30 | Četvrtak, 05 12 2019

Bend „Straight Mickey and the Boyz“ nastupa sutra od 22 sata u Kontakt galeriji SKC-a.

„Straight Mickey and the Boyz" su jedan od najtalentovanijih novih rok bendova u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka stisnula je u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. 

Stilove i žanrove, poput hard roka, panka, hard kora, garažnog roka, fanka pa čak i avant džeza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rokk tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Bend se vraća na scenu SKC-a da predstavi svoje dugoočekivano drugo izdanje pod nazivom Čovek koji ima obaveze. Video spotom za numeru Snažna volja, koji su objavili pred početak leta na svom YouTube kanalu, bend je započeo koncertnu promociju ovog albuma.

Cena ulaznice je 300 dinara.