PosloviFoto: Plava laguna

Posao u kompaniji „Plava laguna“

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 08 12 2023

Zapadna Istra, posao na moru, sjajni materijalni uslovi, renomiran poslodavac! Zainteresovani? Sve to nudi  porečka kompanija Plava Laguna!

Ova turistička kompanija sa gotovo 70 godina postojanja,  i u 2024-oj nudi posao stotinama sobarica, servirki, konobara, kuvara, vrtlara. Ukoliko tražite idealan letnji posao, Plava laguna je vaš izbor. Interne radionice i kursevi, Kuvarska i konobarska akademija, kursevi stranih jezika, kvalitetni mentori, sve to čeka zaposlene Plave Lagune koji prvi put dolaze u objekte u Poreču i Umagu.

     Hotel Parentium, Poreč

Uz to idu i sjajni materijalni uslovi. Tokom 2024.-e  godine u Plavoj Laguni očekuju povećanje plata, uz mesečni prihod od više od hiljadu eura.  No najkvalifikovaniji radnici s većim stažem, zarađivaće će i više od toga.  Plava Laguna za sezonske radnike obezbeđuje i smeštaj u jednom od personalnih domova, prevoz do posla, te plaćenu ishranu - sve o trošku poslodavca. I to nije sve – Plava Laguna nudi i  nagradu za radne rezultate, uz regres za godišnji odmor, prigodne nagrade kao što su božićnica i uskrsnica, kao i niz drugih stimulacija i nagrada. Osim toga, kolege iz Sektora za ljudske resurse Plave Lagune pobrinuće se za radnike koji nisu hrvatski državljani. To uključuje brigu o svim administrativnim papirima potrebnim za dobijanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, lekarski pregled i sanitarnu knjižicu. 

Plava Laguna je zaista poslodavac koji brine o svojim radnicima, ne samo o stalnim, već upravo i o sezoncima. Primera radi, od aprila do oktobra 2023. godine radnicima je isplaćeno 1200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, dakle, prosečna 13. plata. 

I ne manje važno, u Plavoj Laguni nećete samo raditi! Naime, zaposlenima se nudi niz benefita, kao što su posete zabavnim koncertima i sportskim događajima. I kao zanimljivost za kraj – nakon svake sezone biraju se i  nagrađuju najbolji radnici. Ko zna, možda se upravo među vama nađe budući Naj radnik sezone 2024.!  

Hotel Umag, Umag

Više detalja možete saznati i lično u Vašoj blizini. Radnici Sektora ljudskih resursa stižu u Kragujevac 25.01.2024.  

Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje! 

*Promo

Galerija slika