Poslovi

Posao u kompaniji “Tetra Pak”

Autor: InfoKG
14:20 | Sreda, 09 03 2022

Kompanija “Tetra Pak” raspisala je konkurs za zapošljavanje operatera u proizvodnji u procesu štampe, laminiranja i finalizacije u fabrici u Gornjem Milanovcu. Zainteresovani kandidati prijavu mogu podneti onljan putem sajta jobs.tetrapak.com, poštom ili lično u zatvorenoj koverti sa naznakom “Prijava za rad u proizvodnji” na prijavnicu kompanije na adresi Obilazni put bb u Gornjem Milanovcu. Rok za prijavu je 31. mart. 

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija za preradu hrane i proizvodnju materijala za pakovanje hrane. U saradnji sa našim kupcima i dobavljačima obezbeđujemo bezbedne, inovativne i ekološki ispravne proizvode koji svakodnevno zadovoljavaju potrebe stotina miliona ljudi u više od 175 zemalja širom sveta. Naš moto “PROTECTS WHAT’S GOOD™”; odražava našu viziju da hrana bude bezbedna i dostupna svuda.

Naš tim u fabrici u Gornjem Milanovcu traži više samouverenih i motivisanih osoba za rad u trajanju od šest meseci na pozicijama:

OPERATER U PROIZVODNJI U PROCESU ŠTAMPE, LAMINIRANJA I FINALIZACIJE

Od kandidata za ovu poziciju očekuje se:

 Izvršavanje radnih aktivnosti u proizvodnom procesu shodno definisanom planu, poštujući sve standarde bezbednosti i kvaliteta
 Praćenje i blagovremeno izveštavanje o nepravilnostima u toku proizvodnje
 Učestvovanje u analizi gubitaka u sklopu radnih timova u proizvodnom procesu
 Pripremanje i održavanje mašina i radnog prostora u skladu sa definisanim standardima
 Spremnost za rad u smenama

Šta mi nudimo?

 Priliku za rad sa vrhunskim timom saradnika u prijatnom radnom okruženju sa razvijenom korporativnom kulturom u skladu sa najvišim međunarodnim standardima i vrednostima.
 Širok spektar dostupnih obuka prilagođenih potrebama razvoja zaposlenih i kompanije
 Motivišuću zaradu u skladu sa iskazanim znanjem, veštinama, zalaganjem i doprinosom razvoju i jačanju organizacije
 Dodatne beneficije srazmerne postignutom radnom učinku i ostvarenim individualnim ciljevima
 Paket osiguranja zaposlenih koji vas osigurava u slučaju neželjenih događaja i van radnog vremena
 Obezbeđenu kvalitetnu ishranu tokom radnog vremena
 Obezbeđeno korišćenje savetodavnih medicinskih usluga na radnoj lokaciji
 Konkurentan broj dana godišnjeg odmora uz motivišući iznos regresa
 Rad u bezbednoj, zdravoj, klimatizovanoj i čistoj radnoj sredini

Kakve kandidate tražimo?

Kandidati koji su samouvereni, proaktivni, spremni za rad u timu, dinamični, sa dobrim komunikacionim veštinama, precizni, otvoreni za saradnju i razvoj su pozvani da se prijave.

Ukoliko posedujete osnovno poznavanje rada na računaru i posedujete diplomu srednje škole, prijavite se prema dole navedenim instrukcijama.

Kako konkurisati?

Molimo zainteresovane kandidate da podnesu onlajn prijave putem internet adrese jobs.tetrapak.com, (označiti opciju “Any company recruiter worldwide”), da pošalju poštom ili da predaju lično u zatvorenoj koverti sa naznakom “Prijava za rad u proizvodnji” na prijavnicu kompanije na adresi Obilazni put bb u Gornjem Milanovcu.

Rok za prijavu je 31.03.2022. godine. 

*Promo