SkverFoto: AdmiralBet

AdmiralBet: ŠALA OD POLA MILIONA!

Autor: InfoKG
11:00 | Subota, 01 04 2023

Prvoaprilski turnir Vam donosi borbu za 500.000 dinara!

Svetski dan šale se od 1957. godine obeležava 1. aprila, a običaj nalaže da svi pokušavamo da nađemo način da se zabavimo i nasmejemo ljude u našoj okolini. Kao jedan od sinonima za dobru zabavu, AdmiralBet je i za ovaj značajan datum spremio sjajnu promociju za sve svoje igrače.

U pitanju je Prvoaprilski turnir, koji startuje 31. marta i traje do 6. aprila, do kada će igrači moći da se priključe slot cirkusu u kojem se nalazi 500.000 dinara za 40 najboljih učesnika. Među izdvojenim igrama dominira cirkusna tematika, a poznato je da su slot igre poput Synotovog Respin Joker sa svojim varijacijama Respin Joker 27 i Respin Joker 243, 27 Wins iz Amusneta i Joker's Coins: Hold and Win od Playsona omiljene među ljubiteljima slotova.

Svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs mogu da učestvuju na ovom turniru, a nalog možete otvoriti brzo i jednostavno, u svega par klikova, na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje možete preuzeti ovde. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2.000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez provizije, dok Vam prva uplata depozita donosi 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Od ostalih slot promocija izdvaja se Kiša džekpotova koja će se padati u svim AdmiralBet lokalima svakog vikenda, od petka do ponedeljka, sve do 23. aprila. Pored ove promocije, ukoliko ste bili aktivni u martu, na Vašem AdmiralBet nalogu Vas očekuje i prvoaprilski poklon iznenađenja, pa Vam preporučujemo da se ulogujete na svoj nalog i proverite šta Vas tamo čeka. Takođe, za sve one koji vole da svoje slobodno vreme provode sa ekipom uz najbolji sport i vrhunsku klopu kompanij AdmiralBet je spremio 25% popusta do kraja aprila na svaku uplatu depozita izvršenu na uplatnom mestu u AdmiralBet PUB-u.

Ove i još mnoge druge promocije se nalaze na ovom linku, a u međuvremenu Vas pozivamo da se osmelite na trapezu, zaigrate neke od odabranih igara i nađete se među 40 najboljih koji će podeliti neverovatnu sumu! 

*Promo