SkverFoto: Tempo-tehnika

Nova poslovnica „Tempo tehnike“ počinje sa radom u „Roda centru“

Autor: InfoKG
10:00 | Sreda, 24 05 2023

Kompanija „Tempo tehnika“, u četvrtak 25. maja, otvara svoju novu poslovnicu u okviru „Roda centra“, na drugom spratu. Nova poslovnica se prostire na preko 400 metara kvadratnih, i u okviru nje će se nalaziti kompletna ponuda tehničke robe, bele tehnike, malih i velikih kućnih aparata, računara, IT i gaming opreme.

Najveća prodavnica u okviru kompanije „Tempo tehnika“, u Rodi, zvanično počinje sa radom u četvrtak 25. maja. Povodom otvaranja, od četvrtka do nedelje, sve kupce očekuju atraktivne akcije i popusti. Na celokupan asortiman televizora, bele tehnike i računara popust iznosi 10% a na sve ostale proizvode 15%. Važno je napomenuti da se popusti obračunavaju na već snižene cene, tako da ako ste planirali kupovinu sada je pravo vreme i da je obavite po najpovoljnijim mogućim cenama na tržištu.

Pored nove prodavnice u okviru „Roda centra“, možete posetiti i poslovnice „Tempo tehnike“ u podzemnom prolazu „Robne kuće“ i preko puta zgrade Opštine. Takođe, za online kupovinu na raspolaganju je sajt www.tempo-tehnika.rs.

*Promo