SkverFoto: AdmiralBet

OBILNE PADAVINE NAS OČEKUJU DO KRAJA MAJA! Ponesite kišobran ili ogrnite kabanicu, jer će i ove nedelje pljuštati na AdmiralBet.rs!

Autor: InfoKG
11:00 | Nedelja, 07 05 2023

Mapa oblačnosti i padavina nam prikazuje da nas očekuje velika količina freebet padavina u narednih nekoliko dana na igri Aviator. Svim putnicima se preporučuje da pripreme svoje pasoše i zauzmu mesto u Aviator chatu, jer omiljena virtuelna avio-kompanija voli da nagrađuje svoje putnike.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet.rs nalog, posetite Aviator chat i pokupite freebet koji pada sa neba, jer će Vam biti potreban kako bi Vam kvote dostigle nebeske visine! 

U Kiši freebeta mogu pokisnuti svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs, a registracija se može izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Svi ljubitelji Amusnet igara od sada će moći da uživaju i u novim Amusnet rulet igrama uživo, dok nas nova Igra nedelje putem slota Egyptian Underworld vraća u vremena drevnog Egipta, kada su bogovi hodali među ljudima, a dolina Nila bila bogata zlatom. Za kraj, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio.

Pogledajte i ostale AdmiralBet promocije i pokisnite u Kiši freebeta, a mi Vam želimo ugodan let!

*Promo