SkverFoto: Woodland Resort

Počinje SEZONA SPEKTAKULARNIH KONCERATA u Woodlandu! ACO PEJOVIĆ 19. maja u Kragujevcu

Autor: InfoKG
14:30 | Utorak, 03 05 2022

Sezonu spektakularnih koncerata u Woodland Resortu otvoriće u ćetvrtak, 19. maja, Aco Pejović. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806. Pored toga, tokom leta posetioce Woodlanda očekuju koncerti najvećih regionalnih muzičkih zvezda.  

Spektakularna letnja sezona u Woodlandu uskoro počinje, brojnim dnevnim aktivnostima, live muzikom najpopularnijih domaćih bendova, a očekuje nas i zvaničan početak kupališne sezone na bazenima Woodland Resort-a. 

Ponuda za odmor, druženje, zabavu i provod u Srbiji je mnogo, ali se možda jedna izdvaja od svih, a to je Turistički kompleks Woodland Resort u Kragujevcu, gde sve to objedinjeno na jednom mestu. Građani Srbije su u prilici da na ovom mestu, inspirisanom prirodom, ljudima i ljubavlju, koje se nalazi na samo 200 metara od Šumaričkog jezera, uživaju u brojnim sadržajima. 

Iz Woodland Resorta za ovu sezonu najavljuju brojne nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i još mnogo jedinstvenih događaja.  
Sezonu spektakularnih nastupa otvoriće Aco Pejović velikim koncertom u Woodland Areni, koji je zakazan za četvrtak, 19. maj. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.    

Karte za ovaj koncert su već u prodaji i mogu se kupiti u Oranici-Woodlandu, Picassu, Rushu, Foxu, Madmazelu. Kupovina VIP karata za Pejovićev koncert omogućava besplatno korišćenje bazena Woodland Resorta u promo periodu koji će trajati do 13. juna. 

Pored Pejovića, u Woodlandu će tokom letnje sezone nastupiti Saša Matić, Milica Pavlović i mnogi drugi poznati regionalni izvođači. Uz to, svakog petka na ovom mestu nastupaju i Šebek i Moj bend. 

Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto.  

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet… 

*Promo