SkverFoto: Promo - Woodland

PROVERENO dobar provod: Koncert MILICE PAVLOVIĆ u Woodlandu

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 19 08 2022

Popularna pevačica Milica Pavlović održaće spektakularni koncert sutra od 22 čas u Woodland Areni. Za informacije i rezervacije pozovite 063/396-806.

Serija spektakularnih letnjih koncerata u Woodlandu nastavlja se nastupom Milica Pavlović. Kragujevčani će biti u prilici da uživaju u najvećim hitovima jedne od najpopularnijih pevačica, čija je pesma Provereno obeležila ovo leto. Koncert će biti održan sutra od 22 čas u Woodland Areni. Cena ulaznice je 1.500 dinara. 

Podsetimo i da svakog petka u Woodland Areni nastupa Šebek i Moj bend.

Zainteresovani mesta mogu rezervisati pozivom na broj telefona 063/396-806, gde mogu dobiti i sve informacije za pomenute događaje.  

Woodland do kraja leta za sve posetioce priprema mnogobrojna iznenađenja. Preporučujemo vam da zapratite njihove stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kako biste se redovno informisali o svim događajima koje Woodland sprema za ovo leto.  

Uz sve navedene događaje, posetiocima ovog turističkog kompleksa na raspolaganju su restoran, moderni smeštajni kapaciteti, besplatan parking, internet… 

*Promo