SkverFoto: Ilustracija

Želite li i Vi novac “na poklon”?

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 26 01 2021

U ovim teškim vremenima je svaki dinar zlata vredan. Novac se ne rasipa baš lako, ali postoji način da do njega dođete “na jedan klik”.

Jedan od veoma popularnih načina da dođete do dodatnog novca, jeste sportsko klađenje. Kako je konkurencija među kladionicama sve veća i veća, kladionice za svoje igrače stvaraju sve bolje i bolje uslove. Jedan od faktora koji utiče na Vas, kao igrača, da izaberete kladionicu u kojoj ćete odigrati tiket, su bonusi koje ona daje. Bonusi su uglavnom u vidu besplatnih kredita za klađenje, ali nekada su i u vidu novca koji možete preuzeti i potrošiti na druge stvari.

Za početak, treba da posedujete nalog za online klađenje kladionice u Srbiji jer se bonusi dobijaju na nalogu. Ne možete dobiti bonus u nekom od uplatnih mesta. Za pomoć pri pravljenju online naloga, kao i za izbor kladionice u kojoj ćete ga napraviti, posetite naše prijatelje na Mighty Tips.

Sada kada imate profil za klađenje, objasnićemo Vam kako da ostvarite neki od bonusa.

Vrsta bonusa je mnogo, ali se dele na dve velike grupe:

·   Pri registraciji naloga
·   Pri uplati sredstava

Poklone pri registraciji naloga ostvarujete odmah nakon uspesne registracije (i ako je potrebno verifikacije). Takvi bonusi se nazivaju “bonusi dobrodošlice” i skoro svaka kladionica ih danas ima. Oni se u jednoj kladionici mogu preuzeti samo jednom, ali Vas to ne sprečava da ih preuzmete u drugim. Sve što treba da uradite je da otvorite naloge na drugim kladioničarskim sajtovima. Bonusi dobrodošlice mogu biti u vidu “freebet-a”, ali i u vidu normalnog novca koji odmah možete da podignete i uzmete keš, mada takvi slučajevi su baš retki.

Freebet predstavlja kredite za klađenje, prikazani su u valuti koju koristite, ali ih ne možete direktno unovčiti.  Oni služe kao besplatni krediti za početnike kako bi se oprobali u klađenju bez rizikovanja svog novca. Freebet kredite možete uložiti na neke od ponuđenih igara, a nakon pogođenog tiketa, iznos koji ste zaradili možete da podignete. Na primer, ukoliko dobijete 1.000 RSD freebet-a, uložite ih na kvotu 3 i na tiketu osvojite 3.000 RSD, Vi možete da podignete 2.000 RSD u kešu, a ovih 1.000 dinara ostaje kod Vas na nalogu za dalje klađenje. Tako ih možete vrteti u krug sve dok ne promašite tiket.

Ukoliko ste odabrali kladionicu koja vam daje novac koji možete odmah da podignete, birate da li ćete da okušate Vaše sportsko znanje i sreću zarad neke veće sume, ili ćete jednostavno da uzmete keš.

Dodatni novac pri uplati sredstava na kladioničarski profil, u zadnje vreme daje maltene svaka kladionica. To su uglavnom bonusi procentualno uslovljeni Vašom uplatom. Recimo da dobijete 50% uplaćenog iznosa na poklon. Pa na uloženih 1.000 dinara, na stanju Vašeg računa se pojavi 1.500. Ovakve promocije najčešće imaju određene uslove koje morate ispuniti.

Provajderi Vaših kladioničarskih usluga su neretko lukavi, pa te uslove ispišu malim slovima, neupadljivim za Vas. Zbog toga su naši prijatelji sa Mighty Tips uradili detaljnu statistiku aktuelnih bonusa, a mala slova ispisali u velikom formatu.

Često ćete za ostvarivanje bonusa morati da odigrate neki tiket sa uloženim novcem. To neće moći da bude tiket sa ukupnom kvotom 1.01 za koji ste skoro pa sigurni da će ući, već će biti postavljeni uslovi poput:

·       Najmanje odigrano 4 para
·       Najmanja pojedinačna kvota 1.35
·       Najmanja ukupna kvota 3

Posle ostvarivanja uslova za bonus, sredstva će Vam se pojaviti na računu pa ćete moći da raspolažete i sa njima. Ali opet, naravno, postoji neka caka. Bonus iznosi su pre svega ograničeni sa maksimalnom vrednosti, a mogu biti i u vidu freebet kredita.

Ograničenja se postavljaju zbog rizika koji ovi pokloni nose za kladionicu. Ako posmatramo slučaj da daju 100% bonusa na svaku uplatu, neko može da uplati ogromne sume i zatim ih unovči, što naravno njima ne odgovara. Maksimalne cifre su uglavnom u nekoj vrednosti od oko 20.000 - 30.000 dinara, na šta opet, morate priznati, mi kao igrači ne možemo da se žalimo. U poslednje vreme konkurencija je veoma jaka, pa samim tim i promocije koje oni daju su bolje. Bonusi na depozit sve više i više rastu i mogu dostići čak 500% od ostvarene uplate.

Još jedan vid nagrađivanja igrača i stimulisanja za dalju igru su bonusi bez uplate. To su uglavnom male sume koje dobijaju redovni igrači i mogu ih odmah preuzeti sa naloga. Te sume variraju u zavisnosti od toga koliko ste aktivan igrač i koliko novca ulažete na tikete u nekom vremenskom periodu. Kladionice ovim načinom dosta rizikuju, jer Vam daju šansu da osvojite novac bez ulaganja istog, pa shodno tome i sume nisu velike. Ovakve slučajeve možete naći kod ozbiljnih kladionica koje su već dosta na tržištu sportskog klađenja i imaju dovoljno sredstava da na ovaj način privuku nove mušterije.

Načini koje će kladionice smisliti da Vas privuku su razni, mnogi od njih su lepa prilika za zaradu. Shodno tome Vam predlažemo da pogledate detaljne recenzije koje je uradio tim profesionalaca na Mighty Tips

*Promo