SportFoto: SPD Radnički

Barudžić i sledeće 3 sezone deo crvenih

Autor: InfoKG
14:00 | Petak, 07 06 2024

Rukometni klub Radnički je na samom početku prelaznog roka povukao najvažniji potez potpisavši novi, trogodišnji ugovor sa najboljim strelcem i članom idealne postave Super rukometne lige minule sezone, biserom kragujevačkog rukometa i sporta uopšte, Milošem Barudžićem (27). Brzonogo krilo će i u narednom periodu ponosno nositi voljeni dres kluba u kom je stekao punu igračku afirmaciju i razgaljivati srca navijača, čiji je jedan od ljubimaca.  

"Na obostrano zadovoljstvo postignut je dogovor za naredne tri sezone. Srećan sam i zadovoljan kako klub funkcioniše i kako sam se ja uklopio u sistem. Drago mi je da Radnički iz godine u godinu napreduje i ja sa njim. Nadam se da će naredna sezona biti uspešna i da ćemo zajedničkim snagama ostvariti zacrtane ciljeve. Hvala navijačima i ljubiteljima rukometa na podršci u proteklom periodu, vidimo se i narednih godina u hali Jezero", izjavio je nakon overe trogodišnjeg ugovora Miloš Barudžić. 

Barudžić je rukometom počeo da se bavi već sa 6 godina, rođeni je lider i jedan od najvećih motora i motivatora u ekipi, a o njegovim igračkim kvalitetima govore i laskava priznanja koja je zaslužio. Osim četiri sezone provedene u pančevačkom Dinamu, kompletnu karijeru je izgradio u matičnom klubu. Idol je mladih polaznika rukometne škole Radničkog ne samo zbog ljudskih i igračkih kvaliteta, već i zbog svestranosti i činjenice da se nalazi na doktorskim studijama Medicinskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, gde će steći titulu doktora medicinskih nauka. Pored svega pomenutog, bavi se privatnim biznisom, a poseduje i zvanje rukometnog trenera.