SportFoto: InfoKG - Arhiva

Borba za istorijsko finale FK Radnički 1923

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 23 04 2024

Fudbaleri Radničkog, u finišu možda i najbolje sezone u istoriji kluba, dočekuju Vojvodinu u polufinalu Kupa Srbije za sezonu 2023./24. Meč je na programu sutra od 16 časova na stadionu Čika Dača.

Policijski službenici će, u skladu sa zakonom, snimiti video kamerama i fotografisati učesnike ove fudbalske utakmice. Pozivaju sve posetioce da sportski i korektno bodre klub za koji navijaju. Protiv onih koji budu vršili krivična dela i narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

Nakon odličnih partija u prvenstvu Srbije i subotnje pobede nad Čukaričkim, fudbalere Radničkog čeka možda i najvažnija utakmica sezone – polufinalni meč domaćeg kupa protiv ekipe Vojvodine iz Novog Sada. Meč se igra na Čika Dači od 16 časova a pobednika čeka plasman u veliko finale koje je zakazano za 23. maj na stadionu Lagator u Loznici. U drugom polufinalu sastaju se večiti rivali – Crvena Zvezda i Partizan. Ukoliko nakon regularnih 90 minuta ne bude pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Za najbitniju utakmicu sezone u gradu vlada interesovanje, kakvo nije viđeno godinama unazad. Cene ulaznica su i ovoga puta simbolične, 400 dinara za istočnu tribinu, odnosno 500 dinara za zapadnu. Ulaznice su u prodaji i možete ih danas kupiti na štandu kod kafane Balkan, u terminima od 10 do 13 časova, i od 17 časova i 30 minuta do 20 časova i 30 minuta. Prodaja ulaznica na stadionu Čika Dača vršiće se na dan utakmice od 14 časova.