SportFoto: Privatna arhiva

Borci MMA KG tima ostvarili značajne rezultate na državnom prvenstvu

Autor: InfoKG
13:00 | Nedelja, 04 06 2023

U uzbudljivom prikazu veštine i hrabrosti, MMA KG Tim iz Kragujevca ostvario je značajan rezultat na nedavnom državnom prvenstvu u MMA koje je održano u Beogradu, u Hali sportova "Ranko Žeravica". Pod vođstvom trenera Stanislava Pantovića, klub je pokazao svoj talenat i dokazao se u svetu mešovitih borilačkih veština (MMA). 

Uprkos velikim izazovima, tim je ostvario izvanredan rezultat, ostavljajući pozitivan utisak na publiku i protivnike.

Nikola Đurović, takmičeći se u seniorskoj B klasi u kategoriji do 84 kilograma, prikazao je veštinu i odlučnost, na kraju osvajajući zasluženu srebrnu medalju. Nikola je doživeo povredu nakon ilegalnog udarca u polufinalnoj borbi, koja ga je sprečila da nastupi u finalu i bori se za zlatnu medalju.

Svetislav Jakovljević, predstavnik kluba u seniorskoj B klasi u kategoriji do 93 kilograma, pokazao je čvrstinu i osvojio bronzanu medalju u jakoj konkurenciji.

Najmlađi član tima, Blažo Pušonjić, takmičio se u juniorskoj selekciji u kategoriji do 66 kilograma i istakao se na turnirskoj sceni. Osvojio je zlatnu medalju, pokazujući ogroman potencijal za sjajnu budućnost u ovom sportu.

Trener Stanislav Pantović, ujedno i osnivač MMA KG Tima, izrazio je ogroman ponos zbog postignuća svojih boraca. Govoreći medijima, pohvalio je njihovu posvećenost, rad i izuzetno predstavljanje kluba na turniru. 

Gledajući unapred, Pantović je izrazio ambiciozne planove da izvede još talentovanih takmičara iz kluba na budućim turnirima. S uverenjem da MMA KG Tim poseduje veliki potencijal, veruje da klub ima svetlu budućnost na regionalnoj MMA sceni.

MMA KG Tim je prvi zvaničan MMA klub u Kragujevcu i kao takav postignuti uspeh nosi još veću težinu i ističe posvećenost kluba ovom sportu.