SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Derbi rukometaša Radničkog sa crno belima odskočna daska za vrh

Autor: InfoKG
11:00 | Utorak, 17 10 2023

Nakon neuspeha u oslabljenom sastavu protiv Dinama, rukometaše Radničkog očekuje još jedan derbi meč. U goste im dolazi prošlogodišnji vicešampion Srbije, ekipa Partizana, gde bi eventualnim trijumfom u tom duelu, momci u crvenom uhvatili priključak u samom vrhu tabele. Susret 6. kola Super rukometne lige je na programu sutra, 18. oktobra.

"Veoma važna ukakmica je pred nama i trebamo biti svesni značaja duela koji nas očekuje. U slučaju negativnog rezultata možemo izgubiti korak sa vodećim ekipama šampionata, što nikako ne bismo želeli. Shodno tome, pripreme za meč su uveliko u toku, očekujem da izađemo na parket dvorane Jezero maksimalno fokusirani, motivisani i spremni na veliku burbu tokom svih 60 minuta. Biće nam potrebno mnogo energije, želje i odgovornosti u igri, od prvog do poslednjeg minuta, obzirom da je protivnik izuzetnog kvaliteta. Vreme je da pružimo najbolju partiju od početka šampionata i da pokažemo sav svoj potencijal koji posedujemo. Ako uspemo u toj nameri, bodovi će ostati u Kragujevcu. Priželjkujem dolazak najvatrenijih navijača i naše stalne publike koja je uvek uz nas i koja bi nam bila od velike važnosti u ovom meču", najavio je derbi susret 6. kola sa Partizanom, stameni pivot Veljko Davidović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.

Izvor: SPD Radnički