SportFoto: FK Radnički 1923

"Radnički 1923" nastavio pobednički niz, savladana “Sloga” iz Požege

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 10 02 2020

Fudbaleri Radničkog 1923 su u četvrtoj kontrolnoj utakmici ove zime nadigrali Slogu iz Požege sa 3:2 (2:1) i tako produžili niz pobeda u pripremnim susretima. Kragujevčanima su pobedu doneli Radonjić sa dva gola i Maksimović sa jednim pogotkom, a za Slogu su se u strelce upisali Plazinić i Janjić. 

Bila je ovo još jedna dobra provera trenutne forme i mogućnosti fudbalera kragujevačkog prvoligaša. Srpskoligaš iz Požege, iako u podmlađenom sastavu, dostojno je parirao Kragujevčanima u većem delu susreta, mada ostaje utisak da je Radnički 1923 mogao da slavi znatno ubedlјivijim rezultatom.

Po prvi put u toku zimskih priprema Radnički 1923 je nastupio u kompletnom sastavu, uz izuzetak već duže vreme povređenog Nebojše Ivančevića. I dok je zdravstveni bilten igrača konačno bio na zadovolјavajućem nivou, šef stručnog štaba Darko Milisavlјević u međuvremenu je “zakačio” prehladu, pa je zbog toga vođenje ove utakmice prepustio svom prvom saradniku i treneru omladinskog tima Dejanu Joksimoviću.

Seriju pripremnih utakmica fudbaleri Radničkog 1923 nastavlјaju u sredu, 12. februara, kada će na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača” ugostiti Slogu iz Petrovca na Mlavi.