SportFoto: SPD Radnički - Arhiva

Rukometaši Radničkog protiv Kikinde u hali "Jezero"

Autor: InfoKG
13:30 | Petak, 17 03 2023

Rukometaši Radničkog u utakmici 20. kola Arkus lige dočekuju ekipu Kikinde. Meč je na programu sutra od 16:30 časova u hali Jezero.

Nakon poraza i nešto lošije partije u Zrenjaninu, rukometaši Radničkog su zbili redove odlučni u nameri da se trijumfom na svom terenu vrate na pobednički kolosek i nastave sa serijom dobrih rezultata. Činjenica da su dva puta ove godine savladali narednog protivnika, ekipu Kikinde-Grindex ih neće zavarati, pogotovo što je gost u potrazi za bodovima spasa za beg iz opasne zone. “Radnički” će sa ekipom Kikinde snage odmeriti sutra od 16:30 časova u hali “Jezero”. Inače, Kragujevčani su u prvom duelu trijumfovali u Kikindi, rezultatom 26:23.

Očekuje nas izuzetno težak meč iako na papiru to ne izgleda tako. Ekipa Kikinde se bori za izlazak iz zone ispadanja i daće sve od sebe kako bi došli do dva boda. Sa druge strane temeljno smo se pripremili za ovaj duel. Nadam se da ćemo nastaviti kontinuitet dobrih partija na svom terenu kao u prethodnim kolima i savladati Kikinđane pred domaćom publikom. Iskoristio bih priliku da pozovem naše verne navijače i ljubitelje rukometa da dođu u SBB halu Jezero i podrže nas”, najavio susret 20. kola Arkus lige talentovani čuvar mreže Aleksa Ivanović.

Iz "Radničkog" poručuju da će i na ovoj utakmici ulaznica biti SMS poruka 1431 na 3030 za pomoć u lečenju naše Milice Lisice.

Za brojne ljubitelje rukometa obezbeđen je direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga.