SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometaši Radničkog sa Obilićem za četvrti trijumf u nizu

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 14 05 2024

Rukometaši Radničkog ugostiće ekipu Obilića iz Beograda u šestom kolu plej auta. Utakmica je zakazana za sutra u hali Jezero  sa početkom u 19.00 časova.

Do sada odigranih 5 kola plej auta Super rukometne lige su pokazala da su rukometaši Radničkog, jedina neporažena ekipa, trenutno u najboljoj formi. Niz dobrih igara i seriju pozitivnih rezultata, momci u crvenim dresovima žele da nastave i u dva preostala duela doigravanja, koji je ujedno i poslednji ove sezone na domećem terenu.

"Na ulasku smo u poslednju nedelju prvenstva gde nas očekuju još dve utakmice, a prva pred nama je duel sa starim rivalom. Obilić je čvrsta i iskusna ekipa, koja je uspevala da nam zada puno muka u prošlosti. Iako se bliži kraj, naša želja je da plej aut završimo u istom stilu kako smo i započeli, a i da se od naših navijača oprostimo trijumfom u poslednjem susretu ove sezone u Jezeru. Shodno tome daćemo sve od sebe da to ostvarimo i da u pobedničkom ritmu otputujemo na duel poslednje runde", najavio je susret sa vitezovima sa Vračara, brzonogo krilo Radničkog Miloš Mutavdžić.

Pravdu na ovom susretu deliće sudije Nikola Musić i Stevan Đurašinović iz Vrbasa.

Izvor: SPD Radnički