SportFoto: SPD Radnički - arhiva

Rukometašice Radničkog protiv Bekamenta BB

Autor: InfoKG
11:00 | Subota, 04 11 2023

Rukometašice Radničkog igraju sutra protiv ekipe Bekament BB iz Aranđelovca u 8. kolu Super rukometne lige. Utakmica počinje u 18.00 časova u hali Jezero.

Nakon osvojenog boda na nimalo lakom gostovanju u Kruševcu, rukometašice Radničkog se okreću novom prvenstvenom susretu. Utakmice sa starim rivalom iz Aranđelovca, ekipom Bekamenta BB su oduvek donosile veliku dozu neizvesnosti u ovaj svojevrsni šumadijski duel, bez obzira na trenutno mesto na tabeli i bili poslastica za sve rukometne sladokusce.

"Pred nama je jako bitna i teška utakmica, prekinule smo lanac poraza našim zalaganjem, trudom i željom. Verujem da možemo da pobedimo ekipu Bekamenta ako nastavimo sa ovakvim treniranjem. Mlada smo ekipa, nismo toliko iskusne, ali sam uverena da ćemo  ostaviti srce na terenu i velikom željom pokušati da osvojimo dva boda. Pozvala bih navijače i našu vernu publiku da nas podrže na putu do novog trijumfa", iznela je očekivanja pred susret sa rivalom iz Aranđelovca, kadetska reprezentativka iz redova Radničkog Zorica Ranković.

Sudijski par će činiti Vanja Antić i Jelena Jakovljević iz Beograda.

Izvor: SPD Radnički