SportFoto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog sa starim dužnikom za nove bodove

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 21 10 2022

Rukometašice Radničkog u utakmici sedmog kola Arkus lige odmeriće snage sa ekipom Medicinara. Utakmica će biti odigrana sutra od 20 časova u hali “Jezero”.

Susreti Radničkog i Medicinara su uvek obilovali neizvesnošću do poslednjeg zvuka sirene, kao i svim onim što rukomet čini jednim od najlepših sportova. Kragujevčanke će u duelu 7. kola Arkus lige imati priliku da trijumfom osiguraju komforno mesto u sredini tabele pred jednomesečnu pauzu u prvenstvu. 

Podsećamo da su u oba prošlosezonska susreta Šapčanke trijumfovale, tako da rukometašice Radničkog očekuju da im naplate deo duga.

U subotu nas očekuje još jedna teška i bitna utakmica sa Medicinarom koji nam je ostao dužan od prethodne sezone, porazivši nas u oba duela. Šapčanke su mlada i talentovana ekipa, koja uz iskusnu Anu Radović čini dobar spoj i mogu da pomrse konce svakome u ligi. Očekujem tešku, borbenu i neizvesnu utakmicu do poslednjeg zvižduka, a naša prednost je to što igramo na domaćem terenu pa samim tim želimo da bodovi ostanu kod kuće”, iznela je očekivanja pred subotnji duel, kapiten Ksenija Petrović.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa obezbeđen je direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga.