SportFoto: Mozzart

SREDA VEČE UZ LIGU ŠAMPIONA: Najbolja je atmosfera na Mozzartovim uplatnim mestima… Pitajte samo Lalatovića

Autor: InfoKG
14:30 | Četvrtak, 05 05 2022

Kakva utakmica na stadionu Snatjago Bernabeu! Ko god je u sredu veče posetio naše lokale u Subotici, Novom Sadu, Kraljevu, Nišu, Vranju, Leskovcu i Pirotu mogao je da oseti neverovatnu energiju i pravu sportsku priču. Fudbalski entuzijasti su se okupili u zaista velikom broju, kako bi uz hladno piće i dobru klopu ispratili dešavanja u drugom revanš meču polufinala.

U borbi za finale Lige šampiona, majstori ove igre na travnatoj podlozi priredili su nam pravi spektakl, navijači su grmeli, a euforija je preneta i među naše igrače. Navijalo se kao na stadionu, utakmica je ispraćena sa puno žara i komentara, baš onako kako to čine pravi fanatici.

Naši gosti u Kragujevcu su čak mogli da čuju i vrlo stručnu analizu – pa i poneku anegdotu – jer je u slot klubu Kragujevac utakmicu pratio glavom i bradom (i u prepoznatljivom prsluku, ovog puta sa Mozzart logom) Nenad Lalatović i to sa kompletnim stručnim štabom Radničkog 1923.

Slična situacija bila je i u Prijepolju, Zaječaru, Smederevu, Kosjeriću, Beogradu (Kaluđerica) i Novom Pazaru.

Čak i nakon finalnog sudijskog zvižduka, u prostoriji su dominirala isključivo nasmejana lica zadovoljnih igrača. Niko nije žurio kući, a u Odžacima, Lazarevcu, Užicu, Kruševcu, Ćupriji i Kragujevcu se popilo i koje pivo više.

Bez obzira na rezultate utakmica i ishode tiketa, opšti utisak je da ne postoji bolje mesto za gledanje mečeva Lige Šampiona. Redovno prati dešavanja u Mozzartu, jer možda baš tvoje omiljeno uplatno mesto bude sledeće na našem spisku.

Poseti nas, postani deo priče. Budi pobednik! 

*Promo