SportFoto: SPD Radnički

Stanojev produžio vernost Rukometnom klubu Radnički i zadužio kapitensku traku

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 01 06 2023

Rukometni klub Radnički produžio je saradnju sa Stefanom Stanojevom, koji je zadužio i kapitensku traku. 

Rukometni klub Radnički je u smiraju upravo završenog prvenstva Arkus lige zasukao rukave u cilju formiranja ekipe za narednu sezonu. Prvi u nizu preduzetih koraka je produžetak saradnje sa jednim od pokretača i motora ekipe Stefanom Stanojevom (27) koji svojom energijom, borbenošću i talentom godinama unazad razgaljuje srca pristalica šumadijskog superligaša. Ujedno, nakon završetka profesionalne karijere kapitena Miloša Prodanovića, logičan izbor za nosioca kapitenske trake je pao na eksplozivnog srednjeg beka.

Drago mi je što ću i naredne dve godine provesti u matičnom klubu i što je menadžment u meni prepoznao dovoljno kvaliteta i predao mi kapitensku traku. Nadam se da ću nastaviti pravim putem kao sto je Miloš Prodanović to radio. Biti kapiten Radničkog, prvi među jednakima je velika čast, ali ujedno i obaveza. Zavhvaljuem se na ukazanom poverenju, a na meni je da zajedno sa ekipom to opravdam i radim na tome da u najboljem svetlu predstavljamo klub i grad”, izjavio je nakon stavljanja potpisa na dvogodišnji ugovor, novopečeni kapiten Stefan Stanojev. 

Popularni Džudo je dete Radničkog, rukometom je počeo da se bavi sa 14 godina nakon perioda traženja u drugim sportovima, a celokupnu karijeru je proveo u najdražem, crvenom dresu.