Sport

Stonoteniseri Sportskog društva gluvih Kragujevac trijumfovali u Jagodini

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Sreda, 16 05 2018

Sportsko društvo gluvih Kragujevac trijumfovalo je na Prvenstvu Srbije u stonom tenisu u Jagodini, pošto je muška ekipa osvojila prvo, a ženska drugo mesto. Pored toga, u pojedinačnoj konkurenciji Kragujevčani su osvojili tri medalje. 

Muška ekipa Sportskog društva gluvih Kragujevac osvojila je prvo mesto na ovom takmičenju i tako postala šampion Srbije za 2018. Kragujevčani su iza sebe ostavili ekipe iz Pančeva i Jagodine. 

Ženska ekipa kragujevačkog Sportskog društva gluvih osvojila je drugo mesto u sastavi Tamara Cvetković i Mirjana Pantelić.  

Kragujevčani su i u pojedinačnoj konkurenciji osvojili tri medalje. Zlatom se okitio Risto Ristić, srebro je osvojio Milomir Pavlović, a bronza je pripala Vukašinu Radiću. 

Na Prvenstvu Srbije za gluve u stonom tenisu u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji za žene i muškarce u Jagodini učestvovalo je 11 muških i osam ženskih ekipa. Turnir je organizovalo jagodinsko Sportsko društvo gluvih “Domaćinski", pod pokroviteljstvom Sportskog saveza gluvih Srbije.

Galerija slika