Besplatna obuka i plaćena praksa za mlade nezaposlene

Ponedeljak, 16 Oktobar 2017 12:15Autor: Branko Vukašinović

U okviru programa “Znanjem do posla: Razvijanje veština mladih i javno-privatno partnerstvo u Srbiji" na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta biće organizovana besplatna obuka za knjigovođe, a potom i plaćena praksa u partnerskim agencijama. 

Program obuke obuhvata teorijsko-praktičnu obuku od osam dana na Ekonomskom fakultetu i dvomesečnu praksu u knjigovodstvenim agencijama. Partnerske agencije na projektu su: Knjigovodstvena agencija M, Konto plus, Iva ekspertiza, Ani-nomini, Knjigovodstvena agencija. 

Kriterijumi za prijavlјivanje su da su zainteresovani kandidati nezaposleni i da nisu u procesu formalnog obrazovanja, da nemaju praktičnih iskustava, da imaju između 18 i 30 godina, da poseduju elementarna znanja iz oblasti računovodstva i korišćenja računara.  

Potrebno je da svi zainteresovani za učešće u ovom programu pošalju motivaciono pismo i biografiju na e-mail adresu mtodorovic@kg.ac.rs, a rok za prijavljivanje je 23. oktobar. 

Koordinator programam za Srbiju je IP consult, a finansira ga Švajcarska agencija za razvoj i saradnju. Program u Kragujevacu realizuje Centar za ekonomska istraživanja ovdašnjeg Ekonomskog fakulteta.   

Opširnije o programu “Znanjem do posla: Razvijanje veština mladih i javno-privatno partnerstvo u Srbiji" i uslovima možete pročitati OVDE.

Najnovije vesti iz ove kategorije