SportFoto: FK Radnički 1923

Zdravković doneo pobedu Radničkom 1923 protiv Zlatibora (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 09 09 2019

Fudbaleri Radničkog 1923 savladali su u utakmici osmog kola Prve lige Srbije ekipu Zlatibora, rezultatom 1:0. Pobedu kragujevačkom timu doneo je Nemanja Zdravković golom u 45. minutu. 

Očekivano teška utakmica za nas. Igrom slučaja, desilo se da moj gol odluči pobednika. Čestitao bih saigračima na pobedi. Pred nama je dug put i očekujem još bolјu našu igru u nastavku sezone”, izjavio je Zdravković za sajt FK Radnički 1923.

Inače, na ovom meču je trener Darko Vojvodić debitovao na klupi Radničkog 1923.

Iskreno, malo smo se pribojavali ove utakmice. Zlatibor je ekipa baš po mom ukusu, dakle, jedna prava takmičarska ekipa koja zna šta hoće. Mislim da smo ušli jako dobro u utakmicu, agresivno i bili za nijansu brži od protivnika. Stiče se utisak da smo mi pobedili ekipu Zlatibora njihovom oružjem, tom agresivnošću, želјom i volјom. Ova pobeda nam je odličan podsticaj za dalјe takmičarske izazove. Cilј nam je da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolјi i bolјi”, poručio je Vojvodić za klupski sajt.  

Kragujevčani nakon ove pobede zauzimaju deveto mesto na tabeli sa 11 osvojenih bodova. “Radnički 1923” u sledećem kolu gostuje OFK Žarkovu.