SportFoto: FK Radnički 1923

Кragujevčani nadomak promocije u Super ligu

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 10 05 2021

Fudbaleri Radničkog 1923 savladali su kruševački Trajal u utakmici 32. kola Prve lige Srbije sa minimalnih 1:0 (1:0) i tako došli na korak do plasmana u Super ligu Srbije. Pobedonosni pogodak za kragujevački tim postigao je Miloš Vidović nakon kornera u 36. minutu.  

"Još jedna psihološki izuzetno teška i zahtevna utakmica za nas, koja je došla neposredno nakon gostovanja u Lazarevcu. Na svu sreću, momci su i ovoga puta pokazali da su najbolji u ovom rangu takmičenja, izdržali su psihološki pritisak i breme favorita na svojim leđima i na kraju upisali izuzetno važna tri boda. Nadam se da ćemo u poslednja dva kola uspeti da osvojimo još taj jedan bod, kojim bismo osigurali plasman u Super ligu", poručio je strateg kragujevačkog prvoligaša, Dejan Joksimović.

Кragujevčani su ovom pobedom zadržali vodeću poziciju na tabeli Prve lige Srbije, sa dva boda više od Кolubare i šest u odnosu na novosadski Кabel.

“Crveni” će predstojećeg vikenda gostovati ekipi Budućnosti iz Dobanovaca, dok će u poslednjem kolu, koje je predviđeno za sredu, 19. maj, ugostiti već otpisanu Jagodinu. 

Izvor: FK Radnički 1923