Info

ANKETA: Kragujevčani jasni: RENOVIRAJTE NAM BAZENE!

Autor: Jovana Mladenović
14:00 | Ponedeljak, 20 05 2019

U susret letu i kupališnoj sezoni, pitali smo sugrađane šta misle o gradskim bazenima koji, svima je jasno i očigledno, odavno nisu u zavidnom stanju.

Otvoreni bazeni mesto su gde se Kragujevčani rado rashlađuju tokom vrelih letnjih dana, a mi smo ih pitali šta o njima misle. Koliko god ih voleli ili ne, kada sumiramo utiske jasno je da bazeni "vrište" za renoviranjem. 

ANKETA

Danijela (39): Posao mi je takav da tokom leta imam dosta slobodnog vremena. Imam troje dece, rashlađujemo se, ali ne na bazenima i nije nam žao. Idemo na jezero. Prvo, ne bih imala novca da skoro svako popodne plaćam ulaznice za bazene, drugo, i nisu neka atrakcija. Postali su ruina i treba im renoviranje pod hitno.

Bojan (31): Sramota! I obližnje palanke imaju uređenija kupališta. Nisu samo bazeni problem, nego i jezero u Šumaricama koje je zapušteno, a trebalo bi da bude kragujevačka letnja oaza.

Miloš (28): Gradski bazeni za mene predstavljaju ono što je za moje roditelje bio korzo u mladosti. Kakvi god da su, naši su. Mesto su gde dolaze svi iz grada, gde se oseća pozitivna atmosfera jer su svi došli da se opuste.

Jelena (19): Sa društvom idem na obližnje bazene van grada, kojih, na sreću, svake godine ima sve više. Tu su i super kafići, atraktivne ležaljke, baldahini... Na naše gradke bazene ne idem. Ne idu više ni moji roditelji, svi vole da budu u lepšem okruženju.

Maja (30): Išla bih ako bih htela da se povredim po onom betonu i hvatam bube. "Osvežite" ih. 

Vladimir (17): Bravo ako budete renovirali toalete iz prošlog veka!

Nemanja (24) Za ležaljke se treba ili pobiti sa nekim, ili doći pred otvaranje. Bar jednu tendu bi mogli razvući ka parkiću, da bar glave ne gore

Sandra (30) Najružniji bazeni što se verovatno 30 godina nisu menjali, niti je ulagano nešto u njih, a cena karte ko da su od zlata!