Info

Coca-Cola pomaže mladim Kragujevčanima da se zaposle

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Petak, 27 10 2017

U okviru programa Coca-Cola podrška mladima biće organizovane besplatne edukativne radionice od 2. do 4. i od 21. do 23. novembra za nezaposlene mlade Kragujevčane, koji žele da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje. Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com

Polaznici će na radionicama učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Program će voditi sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija. 

Pozivamo mlade iz Kragujevca i okoline da nam se pridruže na radionicama,  na kojima će moći da dobiju dragocene savete i pomoć pri traženju posla i snalaženju na tržištu rada. Gotovo svi polaznici radionica koje su održane tokom proleća i leta ocenili su program veoma korisnim, a 24 polaznika je našlo posao ubrzo nakon edukacije. To su rezultati koji najbolje govore o kvalitetu radionica i to nas motiviše da nastavimo da podržavamo mlade i budemo uz njih u periodu koji je ključan za njihovu dalju budućnost“, smatra direktor sektora za komunikacije i odnose sa javnošću, Dragan Lupšić. 

Program Coca-Cola podrška mladima realizuje se u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Program je pokrenut u maju ove godine, a do sada je na radionicama učestvovalo oko 200 mladih iz Ćuprije, Kraljeva, Smederevske Palanke, Aleksinca i Šida.