Info

Detalji drame u Beloševcu: Uhapšena Julija i ranije napadala bivšeg muža

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Sreda, 09 06 2021

Kragujevačka policija uhapsila je danas pedesetjednogodišnju Juliju R. jer je jutros napala i ubola nožem svog bivšeg supruga četrdesetsedmogodišnjeg Ivicu R. u njegovoj kući u Brđanskoj ulici u Beloševcu. On je, na svu sreću, pretrpeo samo lake telesne povrede. Komšije dvoje bivših supružnika kažu da ovo nije prvi put da Julija napada Ivicu, iako ima zabranu prilaska. 

Meštani Brđanske ulice u Beloševcu kažu da su samo čuli da galama dopire iz dvorišta njihovog komšije Ivice R., a potom su saznali da je na njega nožem nasrnula bivša supruga Julija R. i ubola ga u predelu ruke. Dodaju da se i ranije dešavalo da Julija napada Ivicu. 

On je dobar čovek. Oni su sudski razvedeni. On živi ovde vlizu nas, a njoj je ostavio kuću malo dalje od njegove ovde u Beloševcu. Njoj je zabranjen pristup ovde kod njega. Ona je bila na izdržavanju kazne u Požarevcu godinu dana i puštena je pre mesec dana. Šta je među njima, ne znam”, rekao je Ivičin komšija, Dragan Prokić. 

Ivicu R. je zbirnula ekipa Hitne pomoći i prevezla ga u Univerzitetski klinički centar Kragujevac, gde su mu konstatovane lake telsne povrede. Policija je uhapsila Juliju i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Кragujevcu.