InfoFoto: Arhiva

DVOJICA MUŠKARACA koje je izbo pevač STABILNO

Autor: InfoKG
16:30 | Ponedeljak, 16 05 2022

Dvojica muškaraca, O.G. i A.K, koje je nožem u predelu leđa izbo pevač S. M. (1983), u stabilnom su stanju. Potvrda o njihovom zdravstevnom stanju stigla je iz kragujevačkog Univerzitetskog kliničkog centra.  

U nedelju 15. maja 2022. godine, u Univerzitetski klinički centar Kragujevac, hitno su primljena dva pacijenta (O.G. i A.K), sa teškim telesnim povredama, životno ugrožavajućim, nanešenim hladnim oružjem. 

Oba pacijenta su hirurški zbrinuta i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Pacijent O.G. je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju, a pacijent A.K. je danas u toku dana prebačen na Kliniku za opštu hirurgiju, gde se nastavlja njegovo lečenje”, navodi se u saopštenju UKC Kragujevac. 

Podsetimo, kragujevačka policija je u noći između subote i nedelje uhapsila S. M. (1983) odmah nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, ispred jednog kragujevačkog restorana. Opširnije ovde: Krvava noć u Kragujevcu: Pevač pijan nožem na dvojicu muškaraca, lekari se povređenima bore za život!