InfoFoto: Facebook

DETALJI ubistva Nikole Zečevića Zeke, policija traga za napadačem

Autor: InfoKG
10:00 | Subota, 13 02 2021

Kragujevčanin Nikola Zečević Zeka (37), ubijen je sinoć nešto pre 21 čas u pucnjavi u Glavnoj ulici, nedaleko od Vile Jelena, čiji je on vlasnik. Policija traga za počinocem, a zamenik Višeg javnog tužioca Marija Mladenović naložila je obdukciju tela. 

U ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, u blizini Vile Jelena, sinoć je nešto pre 21 čas došlo do pucnjave. Tom prilikom je u tridesetsedmogodišnjeg Nikolu Zečevića Zeku ispaljeno više hitaca, a prema nezvaničnim informacijama pogodak u vrat je bio smrtonosan. 

Nakon pucnjave, ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i prevezla Nikolu Zečevića u Klinički centar, ali je on, nažalost, podlegao povredama.  

Postoje dve nezvanične verzije kako je Zečević ubijen, prema prvoj u njega je pucano iz automobila u pokretu, a druga je da je napadač nakon ispaljenih hitaca pobegao u sporednu ulicu. 

Policija je obavila uviđaj, zbog kog je deo Glavne ulice nekoliko sati bio zatvoren za saobraćaj, a od sinoć traga za počiniocem. Zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Marija Mladenović, potvrdila je za InfoKG, da je naložila obdukciju tela. 

S obzrom na to da u Glavnoj ulici ima veliki broj sigurnosnih kamera, očekuje se da nakon pregleda snimaka nadležni vrlo brzo rasvetle ovo ubistvo.