InfoFoto: Dom za smeštaj starijih osoba "Pet zvezdica"

Poslednja mesta po PROMO cenama u Domu za starija lica "Pet zvezdica"

Autor: InfoKG
07:30 | Sreda, 28 02 2024

U Domu za starija lica „Pet zvezdica“ iz Kragujevca, udobnost i dobrobit korisnika su na prvom mestu. Upravo iz tog razloga su omogućili neverovatnu priliku za smeštaj uz posebne, promo cene, koje su dostupne za još 10 novih korisnika!

Dom za starija lica „Pet zvezdica“ pruža visok nivo usluge, sa posebnim naglaskom na pažnju, negu i udobnost korisnika. Sada, žele da ovu vrhunsku uslugu učine još dostupnijom za sve nove korisnike koji se odluče za smeštaj kod njih.

Ovaj jedinstveni promotivni paket obuhvata ne samo osnovnu cenu mesečnog boravka, već i pojedine dodatne usluge koje će vaš boravak učiniti još prijatnijim i udobnijim. Sve to uz zadržavanje najvišeg kvaliteta usluge i neumorne brige o svakom korisniku.

„Nemojte propustiti priliku da postanete deo naše porodice i uživate u svim blagodatima koje Dom za starija lica „Pet zvezdica pruža“. Kontaktirajte nas već danas, rezervišite svoje mesto i iskoristite povoljne promo, jer broj mesta je ograničen“, poručuju iz doma za starija lica „Pet zvezdica“.

Vaš komfor je naš prioritet, i radujemo se što ćemo vam pružiti dom pun ljubavi, brige i sigurnosti.

Za sve informacije o najmodernijem privatnom domu za starije na Balkanu i jedinom licenciranom privatnom domu za starije u ovom delu Srbije - "Pet zvezdica", pozovite nas na broj telefona +381666102040, pošaljite nam email na info@petzvezdica.rs ili posetite naš sajt petzvezdica.rs.

*Promo