SkverFoto: Dom za smeštaj starijih osoba "Pet zvezdica"

“Pet zvezdica” – Jedini licencirani privatni dom za starija lica u ovom delu Srbije

Autor: InfoKG
10:00 | Subota, 27 05 2023

Dom za starija lica “Pet zvezdica” jedini je licencirani privatni dom za starije u ovom delu Srbije i jedini koji je u potpunosti planski građen za tu namenu, sa svim potrebnim sadržajima koji su posebno prilagođeni starijim licima i njihovim potrebama. Sama činjenica da neki dom poseduje licencu za rad i ispunjava sve propisane uslove dodatna je garancija da će korisnicima biti pružena adekvatna nega. U domu "Pet zvezdica" potrudili su se da odu i korak dalje, pa su spektar usluga koje pružaju svojim korisnicima, opremljenost prostora i prateći sadržaji na značajno višem nivou od zakonom propisanog, čime u punom kapacitetu opravdavaju ime koje ponosno nose "Pet zvezdica".

Za sve informacije o uslovima i raspoloživosti kapaciteta, možete ih kontaktirati već danas pozivom na broj telefona +381666102040, posredstvom mail adrese info@petzvezdica.rs ili putem kontakt forme na sajtu petzvezdica.rs

Svi smo svesni činjenice da je našim starijim potrebna briga i zdravstvena nega 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Takođe smo svesni činjenice da njihovi najmiliji, i pored svih napora, u većini slučajeva nisu pre svega stručni da im tu negu i pruže. Upravo iz tog razloga, u Domu za starija lica „Pet zvezdica“, potrudili su se da korisnicima obezbede vrhunski smeštaj, na nivou hotela sa 5 zvezdica, zdravstvenu brigu i negu 24 časa dnevno, uredan životni prostor i dodatne sadržaje kao i pun pansion, po ceni već od 26 € dnevno, što ih, uzimajući u obzir kvalitet i spektar uslug koje nude, svrstava među povoljnije privatne domove u zemlji.

 Dom za starije „Pet zvezdica“ nudi više paketa svojih usluga. Svaki od paketa podrazumeva: smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kompletnu ishranu (3 obroka dnevno i 2 užine) uz opciono biranje obroka, usluge socijalnog radnika, radno-okupacionu terapiju i kulturno-zabavne sadržaje, čišćenje i održavanje higijene soba, pranje i preglanje ličnog veša i posteljine, dežurstvo lekara i medicinskih sestara 24/7, davanje terapija, kontrolu vitalnih funkcija, saniranje i negu manjih povreda. Na raspolaganju su i usluge frizera, a sve sobe su opremljene tasterima za pozivanje osoblja, mini frižiderima, televizorima sa kablovskim programima, WiFi internetom.

Sam objekat je površine 2.000 metara kvadratnih i sastoji se od 48 komfornih soba predviđenih za smeštaj 100 korisinika. Iz objekta i uređenog dvorišta može da se uživa u nesvakidašnjem panoramskom pogledu ka gradu i živopisnoj okolini. U objektu korisnicima je na raspolaganju restoran sa zastakljenom baštom i savremenom kuhinjom, po HACCP standardu, više sala za interakciju, radionice, kao i sala za vežbanje i rehabilitaciju korisnika opremljena najmodernijim uređajima za pružanje fizikalne terapije.

 Takođe, u dvorištu je, pored uređenog prostora za sedenje na otvorenom, bazena sa slanom vodom za rehabilaticiju, dostupan i homeopatski vrt, fontana, staklenik i mini zoo vrt sa egzotičnim vrstama...

Najvažniji segment svakako je izuzetno obučeno medicinsko i nemedicinsko osoblje ustanove koje pruža stalnu negu i pažnju tokom 24 sata, 365 dana u godini, a njihovo prisustvo je tu da i da podrži i ohrabr korisnikei, jer se život u domu ne završava, već dobija drugu dimenziju.

Misija doma za stare “Pet zvezdica” se zasniva pre svega na podršci tokom procesa starenja, prepoznavanju  različitih potreba klijenata, poboljšanju njihovog zdravstvenog stanja u domaćoj toploj atmosferi koju pružaju svi njeni zaposleni. 

Sve  informacije o najsavremenijem privatnom domu za starije na Balkanu i jedinom licenciranom privatnom domu za starije u ovom delu Srbije - "Pet zvezdica" , zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj telefona +381666102040,  posredstvom mail adrese info@petzvezdica.rs ili putem sajta petzvezdica.rs

*Promo