InfoFoto: Dom zdravlja Kragujevac

Dom zdravlja nagradio najbolje timove lekara i medicinskih sestara (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Četvrtak, 09 03 2023

Dom zdravlja Kragujevac nagradio je najbolje timove lekara i medicinskih sestara, koji su ostvarili najvišu kapitacionu ocenu u trećem kvartalu 2022. Stimulaciju i po 12.000 dinara dobilo je osam doktorki i medicinskih sestara. 

Menadžment kragujevačkog Doma zdravlja Kragujevac organizovao je svečani sastanak i povodom 8. marta podelio poklone za najbolje timove lekara i medicinskih sestara, koji su ostvarili najvišu kapitacionu ocenu u trećem kvartalu prošle godine. Nagrađeno je osam doktorki i medicinskih sestara. 

Najviše kapitacione ocene ostvarili su dr Milica Bošković i medicinska sestra Marija Žižović iz Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, dr Dušica Janković Đurđević i medicinska sestra Stanimirka Samčović iz Služba za zdravstvenu zaštitu školske dece, dr Romana Nikolić i medicinska sestra Vesna Pavlović iz Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dr Olivera Radosavljević i medicinska sestra Milanka Đorđević iz Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih.

One su dobile stimulaciju i po 12.000 dinara, koje je kragujevački Dom zdravlja obezbedio iz sopstvenih prihoda. 

Direktor Doma zdravlja dr Vasilije Antić zahvalio se zaposlenima na uloženom trudu i ostverenju najviših ocena i istakao da je ovo motivacija za sve zaposlene, kao i primer kako treba raditi.

Galerija slika