Info

Dvosoban stan po ceni već od 64.500€, sada uz učešće od samo 10%

Autor: infokg.rs
09:10 | Ponedeljak, 17 04 2023

Pred vama je sjajna prilika da po ceni od 64.500€ + pdv (pdv iznosi 10%, a kupci prve nekretnine ostvaruju pravi na povraćaj tog iznosa), postanete vlasnik dvosobnog stana u najatraktivnijem stambeno-poslovnom kompleksu u Kragujevcu, pored Palate pravde "New Point Business & Residence by Matis", uz učešće od svega 10%.

Ovo je jedinstvena prilika da steknete svoj sopstveni dom po izuzetno povoljnoj ceni. Svi naši stanovi su elegantno dizajnirani, moderni i udobni, pružajući vam visok nivo komfora i kvaliteta života. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio vaše potrebe i očekivanja.

Ali najbolje od svega je što sada možete ostvariti svoj san o vlastitom domu uz učešće od samo 10%. To znači da vam je za kupovinu dvosobnog stana potrebno učešće od samo 7.095€. Ova povoljna opcija vam omogućava da uživate u svim pogodnostima života u našem kompleksu sa minimalnim početnim ulaganjima.

Naša lokacija je takođe jedan od naših najvećih aduta. Naša lokacija je idealna za sve koji žele da budu u srcu dešavanja. Nalazimo se u blizini centra grada, u oblasti koja se brzo razvija i nudi mnoge mogućnosti za poslovanje. Naš stambeno-poslovni kompleks je savršen izbor za one koji traže udobnost stanovanja i mogućnosti za poslovanje na jednom mestu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik svog dvosobnog stana po ceni od samo 64.500€, uz učešće od samo 10%. Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o ovoj neponovljivoj ponudi.

Vreme je da ostvarite svoj san o vlastitom domu! Vidimo se u "New Point Business & Residence by Matis".

Ukoliko ste i dalje u dilemi, možda je najbolja pomoć u odluci kupovine stana u stambeno-poslovnom kompleksu “New point” jedinstveni izložbeno-prodajni salon, prvi takve vrste na našim prostorima, sa kompletno opremljenim pokaznim stanom u realnoj razmeri. 

Zakažete posetu izložbeno prodajnom salonu, pozivom na broj +381 69/610-810 ili registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje.

*Promo