InfoFoto: Šumadija sajam

Ekskluzivni SAJAM VENČANJA: Sve za buduće mladence na jednom mestu, uz neverovatne popuste (FOTO)

Autor: InfoKG
16:00 | Petak, 10 02 2023

Ekskluzivni Sajam venčanja otvoren je na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 12. februara. Na manifestaciji se predstavlja više od 30 izlagača, među kojima su saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

U Kragujevcu se po sedmi put održava Sajma venčanja. Manifestaciju je otvorila članica Gradskog veća za komunalne delatnosti, Maja Angelovska, a prisutnima se obratio i direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn. 

Sajam venčanja je najlepša sajamska manifestacija koja promoviše ljubav i porodicu. Nadamo se da će svojom veselom i prijatnom atmosferom ispuniti očekivanja izlagača i budućih mladenaca. U prošloj godini sklopljeno je 1.037 brakova u gradu Kragujevcu. Ponosni smo na činjenicu da naši sugrađani veruju u instituciju braka i ovom prilikom bismo poželeli da se u 2023. godini sklopi još veći broj brakova”, poručila je članica Gradskog veća za komunalne delatnosti, Maja Angelovska.

Ovo je prva manifestacija u bogatom kalendaru Šumadija sajma. Prva u ovoj godini, takođe, prva u našoj hali koja je potpuno obnovljena i renovirana. U prethodnom periodu smo se trudili da stvorimo što bolje uslove za naše izlagače, posetioce, kao i za zaposlene na Šumadija sajmu. Sve to ne bismo mogli da postignemo bez podrške grada Kragujevca”, rekao je direktor Šumadija sajma, Aleksandar Štajn.

Među 30 izlagača, koji se predstavljaju na ovogodišnjem Sajmu venčanja, su saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri, dekorateri, poslastičari…

U okviru pratećeg programa manifestacije, posetiocima se predstavlja i mnogobrojni lokalni i bendovi iz Srbije.

Radno vreme sajma u petak i subotu je od 10 do 20 časova, a u nedelju, 12. februara, do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, a parking je besplatan. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Galerija slika