InfoFoto: Privatna arhiva

Grupa Kragujevčana obradovala paketićima najmlađe sugrađane

Autor: InfoKG
15:00 | Subota, 31 12 2022

Grupa od desetak prijatelja, koja je želela da ostane anonimna, drugu godinu zaredom, obradovala je juče u Pešačkoj zoni najmlađe sugrađane paketićima. Podelili su, spontano, bez najave, blizu 200 paketića. Želja im je da podstaknu i druge da se odluče na ovaj korak. 

Nema većeg zadovoljstva od toga da onim najmlađima se izmami osmeh na lice. To drugu godinu zaredom polazi za rukom grupi Kragujevčana, koji su družeći se osmislili akciju da dan pred doček Nove godine obraduju najmlađe sugrađane paketićima. 

Kao i prošle godine nisu najavili da će to učiniti, već su juče u popodnevnim časovima otišli sa paketićima u Pešačku zonu i usrećili decu koja su se u tom trenutku zatekla na tom mestu. 

Podelili smo najmlađim Kragujevčanima blizu 200 paketića. Ne želimo da ovo bude shvaćeno kao neka vrsta promocije, pa iz tog razloga ne bismo voleli da se piše o tome ko smo mi. Cilj nam je samo da usrećimo najmlađe i podstaknemo i druge da nešto slično urade za sugrađane”, kažu ovi Kragujevčani. 

Ovih desetak prijatelja žele svim građanima sve najbolje u Novoj godini i nadaju se da će se sve više ljudi odlučiti za ovakav tip akcija, kako bi nekog obradovali ili pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.