InfoFoto: Milan Nikić - Arhiva

InfoKG SAZNAJE: Vrh države i kompanije Stellantis najaviće uskoro proizvodnju novog modela u Kragujevcu

Autor: InfoKG
16:00 | Petak, 15 04 2022

Državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabric proizvoditi novi modela, nezvanično saznaje InfoKG. Navodno je reč o automobilu na električni pogon, a pretpostavlja se da se radi o modelu Fiat Panda. Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara. 

Ako je verovati nezvaničnim saznanjima portala InfoKG, konačno će biti najavljena vest koju svi zaposleni u kragujevačkoj fabrici dugo iščekuju. Naime, državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis trebalo bi da 28. aprila najave proizvodnju novog modela u ovdašnjoj fabrici. 

Proteklih godina u medijima se bezbroj puta nagađalo o proizvodnji novog modela u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija, tačnije sve je bilo svedeno na nagađanja. Iz nekoliko izvora portal InfoKG je dobio informaciju da će se u Kragujevcu proizvoditi automobil na električni pogon. 

Za sada nije precizirano o kom modelu je reč, ali pretpostavlja se da to može biti “Fiat Panda”.  

Ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo taj 28. april, kada se očekuje da stigne potvrde za sva ova saznanja. 

Prema nezvaničnim informacijama, radnici kragujevačke fabrike će tog dana dobiti, kada im je i isplata zarada, i bonus efikasnosti u iznosu od oko 10.000 dinara.