Info

IZBORI: Ćetko “preleteo” kod napednjaka, SPS čestitao SNS-u

Autor: InfoKG
10:30 | Četvrtak, 07 12 2023

Nekadašnji visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, Obren Ćetković, po svemu sudeći, prešao je u Srpsku naprednu stranku, jer se pojavio na tribini liste “ALEKSANDAR VUČIĆ – Kragujevac ne sme da stane” u Drenovcu. Iz SPS-a je čestitao SNS-u nove članove, uz želju da im donesu onoliko glasova, koliko su ranije njima donosili. 

Srpska napredna stranka održala je tribinu u Drenovcu. Na Facebook stranici te stranke objavljeno je da su se mnogobrojnim meštanima obratili član Predsedništva, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i kandidat na izbornoj listi “ALEKSANDAR VUČIĆ-Kragujevac ne sme da stane“, Nikola Dašić, kandidat za narodnog poslanika na izbornoj listi “ALEKSANDAR VUČIĆ-Srbija ne sme da stane“, Miroslav Petrašinović. 

Meštani ovog sela i okoline su svesni da komunalni i infrastrukturni problemi koji postoje su jedino rešivi ako na čelu Kragujevca ostane SNS, jedina stranka koja brine o svakom pojedincu i svakoj Mesnoj zajednici podjednako. I kroz ovu tribinu kao i kroz mnoge prethodne vidljiva je sve veća podrška pojedinaca, grupa, organizacija, udruženja jer jedino politika Srpske napredne stranke garantuje mir, stabilnost i prosperitet. Srbija ne sme da stane! Kragujevac ne sme da stane!“, objavljeno je na Facebook stranici Gradskog odbora Srpske napredne stranke. 

Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jesu fotografije u okviru te objave na kojima je i nekadašnji visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, Obren Ćetković. 

Ubrzo nakon tribine u Drenovcu, oglasio se i SPS. Tačnije, sekretar Gradskog odbora SPS-a,  Vladimir Petrović u ime kragujevačkih socijalista uputio je ”čestitku“ dojučerašnjem koalicionom partner, piše Glas Šumadije. 

Čestitamo Srpskoj naprednoj stranci nove članove, koji odavno ne pripadaju Socijalističkoj partiji Srbije. I želimo im da im donesu onoliko glasova, koliko su ranije donosili našoj partiji”, poručio je Petrović.

Izvor: InfoKG i Glas Šumadije 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.