InfoFoto: Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

IZBORI: Operativno tehnički centar Vodovoda devastiran i prepušten zubu vremena - Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

Autor: InfoKG
13:00 | Subota, 02 12 2023

Kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, Veroljub Stevanović, obišao je, kako navodi, "devastirani i zubu vremena prepušteni" Operativno tehnički centar Vodovoda u Industrijskoj zoni u Ilićevu. 

Saopštenje koje potpisuje Veroljub Stevanović, kandidat za odbornika liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, u nastavku prenosimo u celosti:

Operativno tehnički centar Vodovoda u Industrijskoj zoni u Ilićevu, svojevremeno zamišljen kao središte celokupnog funkcionisanja ovog velikog komunalnog preduzeća, danas je, nebrigom dosadašnje gradske vlasti, potpuno oronuo i zarastao u korov.

Za to vreme, Vodovod se nalazi na prostoru nekadašnjeg Zastava servisa, na parceli koja je kupljena za basnoslovnih tri miliona evra, iako realno vredi mnogo manje, sve pod izgovorom gradnje nove autobuske stanice, koja nije ni započeta, niti se može nalaziti na tom mestu.

Stevanović je takođe skrenuo pažnju na problem JKP „Šumadije“, preglomaznog preduzeća, koje je pod izgovorom štednje formirano, a na kraju smo dobili preduzeće koje je u ogromnim kreditima i koje otežano funkcioniše.

Kao posledicu toga, imamo grad koji u komunalnom smislu nije ono što bi trebalo da bude.

Na kraju, Stevanović napominje da grad Kragujevac mora da ima zasebna komunalna preduzeća: Zelenilo, Gradska groblja, Niskogradnja, Čistoća itd. Kada dođemo na vlast, ukoliko nam građani ukažu svoje poverenje, organizovaćemo rad komunalnih preduzeća na ovaj način, a potrebe grada će biti u potpunosti zadovoljene. 

Predugo smo bili žrtve nepostojanja vizije i ideje dosadašnje gradske vlasti, koja je dovela do komunalnog haosa u gradu, koji je trenutno na rubu normalnog funkcionisanja. 

Zato, zaokružite broj 10! Do pobede! 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.