InfoFoto: RTS

Javna rasprava o programu RTS-a u Kragujevcu

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 06 12 2022

Radio-televizija Srbije organizovaće sutra od 13 do 15 časova u sali Skupštine grada Kragujevca Javnu raspravu o programskom sadržaju te javne medijske kuće. RTS poziva sve zainteresovane građane da prisustvuju i daju predloge i sugestije. 

Programski savet Radio-televizije Srbije sprovodi Javnu raspravu o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS od 5. do 23. decembra 2022. godine, piše RTS.

Prezentacija i rasprava o programskim sadržajima RTS-a vodiće se na tribinama koje će se organizovati u Kragujevcu u sali Skupštine Grada u sredu 7. decembra 2022, u Vranju u sali Skupštine Grada u četvrtak 15. decembra i u Beogradu u Galeriji RTS u četvrtak 22. decembra 2022.

Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a sa akcentom na sledeće segmente: informisanje, obrazovanje, kultura, zabava i sportski sadržaji.

Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi.

Pohvale, primedbe, predloge, sugestije i komentare na program RTS-a možete dostaviti elektronskim putem na mejl javnarasprava@rts.rs odnosno, poštom na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd. Pored toga, možete popuniti anonimnu anketu koja se nalazi na sajtu RTS-a u delu koji se odnosi na ovogodišnju Javnu raspravu.

Programski savet će potom javno objaviti izveštaj sa detaljima vaših zaključaka i o tome obavestiti rukovodstvo RTS-a i nadležne institucije.

RTS pozivamo građane da popune anonimnu anketu o gledanosti programa RTS-a, koju možete pronaći OVDE.