InfoFoto: Nova.rs - Aleksandra Petrović

Kragujevac bruji: Ko je bio za volanom slupanog Ferarija? Policija: Istraga u toku…

Autor: Branko Vukašinović
18:00 | Petak, 18 06 2021

Kragujevac bruji o tome ko je vozio skupocenog Ferarija, stranih registarskih oznaka, koji je jutros uništen u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Kragujevcu, a da niko nije povređen. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik vozila je Kragujevčanin koji živi i radi u Americi, ali još nije poznato da li je on i upravljao vozilom. U kragujevačkoj policiji nisu želeli da iznose detalje nezgode, jer je, kako su rekli, istraga u toku.  

Meštane kragujevačke ulice Kneza Mihaila probudio je jutros oko 6 sati tup udarac. Kada su ustali, imali su šta i da vide. Slupan skupoceni crveni Ferari, čiji su delovi bili rasuti na sve strane. Očevici kažu da se Ferari kretao velikom brzinom i da je udario u betonsku bankinu. Potom, pošto je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario je u jednu kuću i na kraju opet u bankinu. Kada je policija stigla na mesto nezgode, u vozilu, a ni pored njega, nije bilo nikog.   

Ja sam video auto kada je već bio slupan, desetak metara od moje kapije. Komšija mi je rekao da je čovek izašao iz auta i da nije povređen. Neko ga je pokupio kolima i otišao je, ne znam u kom pravcu“, rekao je za Prvu televiziju meštanin ulice Kneza Mihaila, Miljojko Nikolić. 

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik automobila je Kragujevčanin koji živi i radi u Americi. On se, navodno, par sati nakon nezgode sam javio policiji, ali još nije poznato da li je on i upravljao vozilom. U kragujevačkoj Policijskoj upravi ne žele da se bave spekulacijama i kažu da je istraga u toku, pa će biti utvrđeno kako je do nezgode došlo.