Info

Kragujevac dobija PET CENTAR: Otvaranje u subotu u Delta parku (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 15 05 2019

Kragujevac dobija prvu Pet centar prodavnicu, koja će biti otvorena u subotu, 18. maja, u Tržnom centru Delta park. U Pet centru kupci mogu pronaći sve za kuće ljubimce, po najpovoljnijim cenama na tržištu. Povodom otvaranje prodavnice tokom predstojećeg vikenda za sve kupce je obezbeđen popust od 10 odsto, a pripremljeni su i brojni pokloni i akcije.  

Pet centar Kragujevac na 400 metara kvadratnih prodajnog prostora nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, po najpovoljnijim cenama na tržištu. U okviru prodavnice biće dostupna i veterinarska apoteka, koja pruža mogućnost savetovanja sa veterinarima u vezi ishrane i nege ljubimaca. 

Povodom otvaranja, tokom subote i nedelje, Pet centar će obradovati sve kupce popustom od 10 odsto. Pored toga, pripremljene su nagrade za ljubimce i brojne akcije. 

Za najmlađe posetioce u subotu od 10 do 18 časova održaće se zabavne radionice poput crtanja po licu (tzv. face painting). Pripremljena je i edukativna radionica obuke pasa koju će održati iskusni dreseri. 

Pet centar je vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u regionu, a u Srbiji je prisutan više od 10 godina, s prodavnicama u Beogradu, Zemunu i Novom Sadu. Radnja u Kragujevcu je njihov peti objekat.

U Pet centar ljubimci si dobrodošli. Zbog toga iz Pet centra pozivaju sve Kragujevčane da ih posete sa svojim ljubimcima. 

*PR tekst

Galerija slika