InfoFoto: telegraf.rs

Kragujevačka apotekarka Ana zvezda TikToka: Vratila se i ponovo zapalila društvene mreže

Autor: InfoKG
12:00 | Subota, 11 02 2023

Posle više od godinu dana pauze, popularna apotekarka opet je zapalila društvene mreže.

Ana Milanović (47), medicinska sestra i vlasnica apoteke u Kragujevcu, osvojila je društvenu mrežu TikTok svojim izazovnim videima i za kratko vreme pridobila čak 140 hiljada pratilaca.

Naime, ova žena postala je prava pomama u Srbiji, ali i u celom regionu nakon što su se proširili snimci na kojima peva u belom mantilu. U početku je objavljivala sadržaj u kojima pjeva narodne pesme koje imaju veze s medicinom i bolom. Međutim, sada je već možemo videti i u provokativnim izdanjima kod kuće.

Ovoga puta na najnovijem videu zavodna apotekarka uvijala se u uskoj crnoj haljini sa izuzetno dubokim dekolteom.

"Sve je samo šala"

Kako je ranije navela za Telegraf.rs Kragujevčanka već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove koji su zapalili srpsku javnost, njena je, jer je kasnije završila i farmaciju.

Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije ni mogla da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

"Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u kovid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže" - rekla je naša sagovornica.

Ana navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismevanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu dana nalazio na prvoj liniji borbe protiv kovida, Milanovićeva je navela da je i sama preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju sem vakcina - nemamo.

"Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente" - istakla je naša sagovornica pre skoro dve godine.

Izvor: Telegraf.rs