SkverFoto: Printscreen/TikTok

Kragujevačka apotekarka snima nove klipove iako su roditelji protiv: Sve je krenulo zbog OPKLADE sa poznatim tiktokerom!

Autor: InfoKG
16:30 | Petak, 16 04 2021

Svima poznata tiktokerka iz Kragujevca, Ana Milanović (45) zapalila je Srbiju izazovnim klipovima koje snima u svojoj apoteci. Njen sadržaj bazira se na pevanju i plesanju u medicinskoj uniformi uz pesme o lekovima, piše Kurir.

Osim zabave, Ana je imala i druge motive za svoje aktivnosti na Tiktoku. Kako Kurir saznaje, ona se opkladila sa jednim korisnikom ove društvene mreže i tvrdila da može da skupi više pratilaca od njega.

Ne želi to mnogo da komentarišem i da otkrivam o kome se radi, ali bilo je opklade sa jednim tiktokerom koji se hvalio kako ima mnogo pratilaca. Lepo sam mu rekla da mogu da ih skupim više”, kaže za Kurir Ana Milanović, apotekarka.

Nju prati gotovo 50.000 ljudi. Zaintrigirala je mnoge, a seksi uniforma privukla je i pažnju medija.

Sada je sve postalo baš stresno i sve je ovo jedan veliki pritisak. Nije isto kada snimam samo za Tiktok i sada kada su mediji oko mene. Ja želim da nastavim da snimam, ali su sada moji roditelji protiv toga, dok me prijatelji podržavaju”, objasnila je sagovornica Kurira.

Ističe da je pored izazova da se stekne što veći broj pratilaca, želela da se zabavi u ovo, kako kaže, teško vreme. Da podsetimo, pored atraktivnog izgleda i apoteke čija je ponosna vlasnica, Ana ima i posao u Univerzitetskom kliničkom centru, gde se kao medicinska sestra svakodnevno hvata u koštac sa korona virusom. Kaže da voli da snima klipove, ali ne i da čita komentare.

Uglavnom su pozitivni, ali ima i onih drugih. Ljudi nikada ne opraštaju uspeh i uvek će da nađu povod za uvrede i zamerke, ali ja se na to neobazirem”, rekla je Ana. 

Bez obzira na dileme, Ana je još uvek redovna na Tik Toku. Kaže da je obožavaoce imala i pre medijske pažnje, a sada ih je još više posle brojnih intervjua i gostovanja. 

Izvor: Kurir