InfoFoto: Instagram/nikoladasickg

Kragujevčani sutra pozvani na prijem kod gradonačelnika

Autor: InfoKG
16:00 | Utorak, 19 09 2023

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić organizovaće sutra od 16 časova u zgradi Gradske uprave prijem za građane kako bi čuo njihove primedbe i sugestije. Pozvao je Kragujevčane da dođu na prijem i naglasio da nije potrebno da se prethodno prijave.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

kako bih još bolje razumeo vaše potrebe i brige, primedbe i sugestije, a sve u cilju unapređenja života u našem gradu, pozivam vas na otvoreni prijem koji će se održati u sredu, 20. septembra od 16 sati u zgradi Gradske uprave.

Prijem će biti organizovan bez potrebe za prethodnim zakazivanjem, kako bi se omogućilo svim zainteresovanim građanima da direktno razgovaraju sa mnom i izraze svoje stavove, sugestije ili postave pitanja.

Svestan sam da postoje brojni izazovi i pitanja koji zahtevaju rešenje. Neki su problemi lako rešivi, za neke će verovatno biti potrebno vreme.

Radujem se susretu sa vama”, objavio je, između ostalog, na svom Instagram profilu gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.  

Gradonačelnik je najavio da će i ubuduće organizovati ovakve prijeme, bar dva puta mesečno, kako bi, kako je objavio, svi zajedno radili na izgradnji boljeg Kragujevca za sve nas.

Inače, tu praksu, prijema za građane, imali su i Dašićevi prethodnici Radomir Nikolić i Veroljub Stevanović. Da li će primedbe i sugestije građana biti uvažene i našta će se najviše žaliti ostaje da vidimo.