InfoFoto: Saša Nikolić - Facebook/Kraljevi Cardaci Spa

“Kraljevi Čardaci” osvojili “Turistički cvet” (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Petak, 17 12 2021

Hotelsko-apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa” na Kopaoniku ovogodišnji je dobitnik Turističkog cveta - najprestižnije nagrade za turizam Turističke organizacije Srbije, u kategoriji hotela. Turistički cvet je na svečanosti u Beogradu uručen direktorki marketinga hotela “Kraljevi Čardaci”, Vesni Kostadinović. 

Turistička organizacija Srbije na svečanosti u Beogradu dodelila je nagradu Turistički cvet najboljima u turizmu Srbije za 2021.U kategoriji hotela, “Turistički cvet” je dobio Hotelsko-apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, koji je, inače, bio jedini hotel sa Kopanonika u konkurenciji za ovo najprestižnije priznanje u oblasti turizma. 

Pored “Čardaka”, ove godine su Turistički cvet dobili i Turistička organizacija grada Čačka za najbolju turističku organizaciju, leskovačka Roštiljijada za najbolju manifestaciju, Kontiki Travel za najbolju receptivnu agenciju, Sunčana reka u kategoriji ugostiteljski objekat za smeštaj, zlatiborska Gold Gondola proglašena je za najbolju organizaciju za doprinos unapređenju turizma Srbije, dok je ovogodišnji najbolji pojedinac Ranko Milanović iz Nacionalnog parka Tara.

Nagrada "Turistički cvet" je na svečanosti, koju je u Beogradu organizovala Turistička organizacija Srbije, dodeljena direktorki marketinga Hotelsko-apartmanskog kompleksa “Kraljevi Čardaci Spa” Vesni Kostadinović. 

Inače, “Čardaci” su od otvaranja 2011. do sada dobili brojna priznanja. “Kraljevi Čardaci” u septembru 2018. od strane Balkanske Alijanse hotelskih asocijacija dobili prestižno priznanje za najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu, a 2019. nagradu “Najbolje iz Srbije”, koju su dodelili Privredna komora Srbije i Ministarstvo turizma, trgovine i telekomunikacije.

Galerija slika