InfoFoto: kragujevac.ls.gov.rs

Nova snaga Kragujevca: Nema saradnje sa SNS i njihovim partnerima

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 21 12 2023

Nova snaga Kragujevca - Nikola Nešić (koalicija Zajedno, Srbija centar, Ekološki ustanak, Zeleno - levi front i Šumadijska regija) neće, kako saopštavaju, ulaziti ni u kakve dogovore sa Srpskom naprednom strankom i njihovim partnerima iz drugih organizacija iz dosadašnje vladajuće većine.

Saopštenje u nastavku prenosimo u celosti:

Nova snaga Kragujevca - Nikola Nešić (koalicija Zajedno, Srbija centar, Ekološki ustanak, Zeleno - levi front i Šumadijska regija) još jednom mora da naglasi, zbog zainteresovane javnosti i svojih glasača, da nećemo ulaziti ni u kakve dogovore sa Srpskom naprednom strankom i njihovim partnerima iz drugih organizacija iz dosadašnje vladajuće većine. Stojimo čvrsto iza našeg koalicionog sporazuma i Sporazuma o saradnji opozicije.

Treba naglasiti da su tri najjače opozicione liste pojedinačno osvojile više glasova od bilo koje članice vladajuće većine osim SNS. Zato razumemo potrebu dela vladajuće većine da radi na svom ukrupnjavanju, jer su građani rekli šta misle o njihovom učešću u vlasti. Njima ostavljamo da prave dogovore i kombinacije oko formiranja većine sa SNS.

Hvala još jednom svim građanima Kragujevca koji su nam ukazali poverenje, ostaćemo na okupu i očekujemo na sledećim lokalnim izborima pobednički rezultat.