Info

Novi centar poslovno rezidencijalnog života Kragujevca (VIDEO)

Autor: infokg.rs
13:54 | Subota, 01 10 2022

Na površini od jednog hektara, na lokaciji pored nedavno svečano otvorene Palate pravde, koja predstavlja jedan od novih simbola grada i ujedno kreira novi, svojevrsni centar zbivanja u gradu, kompanija Matis New Point, iza koje stoji renomirana kompanija Matis, lider u proizvodnji i prodaji nameštaja, otpočela je izgradnja kompleksa bruto površine od gotovo 25.000 kvadrata.


Prethodnog meseca je i zvanično otpočela prodaja, a za sve one koji putem zvaničnog sajta projekta iskažu interesovanje rezervisani su najpovoljniji uslovi kupovine. Dovoljno je da na sajtu newpointmatis.rs ostavite osnovne podatke i neko iz njihovog prodajnog tima će Vas kontaktirati i uputiti u detalje projekta. 

Sam kompleks sastoji se od tri međusobno povezane lamele koje se grade istovremeno. Lamela 1 i lamela 3 predviđene su za stanovanje, dok lamela 2 predstavlja svojevrsnu biznis kulu sa šest poslovnih prostora ukupne površine oko 3.300 kvadrata.

Kompleks sadrži ukupno 126 stanova, od najmanjih jednoiposobnih površine 44 kvadrata, do onih najatraktivnijih, četvorosobnih površine preko 130 kvadrata, sa prostranim terasama na prvom spratu kompleksa, tu je i 128 parking mesta u podzemnoj garaži i 86 spoljnih parking mesta.