InfoFoto: InfoKG - Arhiva

Od naredne školske godine 10 novih profila u okviru dualnog obrazovanja

Autor: InfoKG
11:10 | Utorak, 21 11 2023

Rok za prijavu zainteresovanih poslodavaca za uključenje u dualni model obrazovanja je 15. januar 2024. godine, saopšteno je iz Privredne komore Srbije. Od sledeće, školske 2024/2025. godine, u ponudi za realizaciju po dualnom modelu će se naći ukupno 83 obrazovna profila iz različitih područja rada, među kojima je 10 novih: vozač motornih vozila, tehničar računara, elektrotehničar za elektroniku na vozilima, tehničar za administriranje računarskih mreža, dekorater zidnih površina, tehničar elektronike i automatike, polagač obloga, kozmetički tehničar, mehaničar grejne i rashladne tehnike i poljoprivredni tehničar digitalnih tehnologija.

Poslodavci se prijavljuju putem veb portala Privredne komore Srbije http://portal.dualnoobrazovanje.rs/ 

Prateću dokumentaciju za akreditaciju poslodavci dostavljaju najkasnije do 15. januara, elektronskim putem na mejl: marija.stojanovic@pks.rs ili na adresu Privredne komore Srbije- RPK Kragujevac, Dr Zorana Đinđića 10/5, Kragujevac.

Sve informacije i dodatna pojašnjenja o procesu uključivanja u dualno obrazovanje mogu se videti na sajtu www.dualnoobrazovanje.rs ili dobiti putem mejla marija.stojanovic@pks.rs i telefona 034/338-077.