InfoFoto: InfoKG

Pomama za 400 RADNIH MESTA: Evo ko najlakše dolazi do posla u Kragujevcu (FOTO)

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 12 10 2023

Više od 400 radnih mesta, koje je ponudilo oko 20 poslodavaca, privuklo je veliki broj Kragujevčana da posete Sajam zapošljavanja koji je u organizaciji kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje održan u Crvenom krstu. Nezaposlena lica bila su u prilici da ostave svoje biografije u nadi da će dobiti posao. 

Najviše slobodnih poslova bilo je ponuđeno ljudima mašinskih, elektro i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, operateri na CNC mašinama, tehničari održavanja elektro i mašinske struke, diplomirani mašinski i elektro inženjeri različitih smerova). U ponudi su bila i radna mesta za magacionere, operatere u proizvodnji, vozače, prodavce, konobare, agente prodaje. 

Nezaposleni su bili u prilici da na Sajmu predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta koja su ponudili Shenchi Automative Parts doo, WKG doo, Yanfeng, Becchis Osiride, MIND Group, Trigo Serbia, Forma ideale, Nikom doo, Mlekara Kuč-company, Trnava promet doo, Telekom Srbija, Autoprevoz Janjušević doo, Leoni Wiring Systems,PMC Automotive,  HK Proleter...

Poslodavci su na Sajmu bili u prilici da predstave svoja preduzeća nezaposlenim građanima i da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima za posao.

Galerija slika